Institut Ramon LLull

El Festival Territori omplirà Eivissa d’art d’acció del 13 al 26 de setembre

Arts.  EIVISSA, 31/08/2021

La segona edició del Festival Internacional de Performance Art Territori omplirà Eivissa de performances i de diferents propostes culturals del 13 al 26 de setembre.




Aquest esdeveniment es desenvoluparà en diferents espais naturals, urbans, centres culturals i galeries de tota l'illa. La programació d’aquesta segona edició compta amb artistes i ponents balears, nacionals i internacionals. Com a novetats, destaquen la seva durada, que passa d'una a dues setmanes, i la Jornada Pro, dedicada al sector professional de les arts visuals. A més de les performances el Festival Internacional de Performance Art Territori ofereix xerrades teòriques, sessions audiovisuals, un taller per a artistes a Can Ventosa i un altre exclusiu per a l'alumnat de l'Escola d’Art d’Eivissa. Totes les activitats, excepte el taller, són gratuïtes i estan dirigides a les persones interessades en l'expressió artística, no només a artistes. En la programació de l’edició de 2021 del Festival Territori compta amb els següents participants: Artal Quadrat, Lola Martín-Fontecha, Ana Matey, Isabel León, Xavi Herrero,Zidrija Janusaite (Lituània), Gustaf Broms (Suècia), Kimvi Nguyen (Regne Unit), Paula Baeza (Xile), Fausto Gracia (Mèxic), Diana Soria (Mèxic/Finlàndia), Marta Mantecón, Elvira Rilova de l’Associació de Dones en les Arts Visuals i en la secció artística resultant de la convocatòria Open Call Balear, participen Jessica Ferrer (Eivissa), Patricia Moro (Mallorca), Inés Sarmiento(Eivissa), Valeria del Vecchio i Pablo Arias (Formentera).

Més informació: www.territorifestival.com

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"