Institut Ramon LLull

Abans que arribi l’alemany, de Marta Barceló, traduïda del català per Hillary Gardner, guanyadora del Concurs d’Obres de Teatre Traduïdes

Escèniques.  EUA, 19/08/2021

L’Associació Americana de Traductors Literaris (ALTA) col·labora amb The Scoundrel & Scamp Theatre per segon any consecutiu per presentar una obra de teatre a la conferència de l’ALTA, que es farà pròximament. L’obra guanyadora del Concurs d’Obres de Teatre Traduïdes, que s’estrenarà el 12 de novembre, és Abans que arribi l’alemany de la dramaturga catalana Marta Barceló, traduïda del català per Hillary J. Gardner




Des delss seus inicis, The Scoundrel & Scamp Theatre han programat traduccions i adaptacions teatrals com El Petit Príncep, Noces de Sang, i L’esquerda: entre animals salvatges. Aquesta temporada presenten l’obra guanyadora del segon concurs organitzat en col·laboració amb l’Associació Americana de Traductors Literaris (ALTA). S’ha seleccionat l’obra guanyadora del concurs d’enguany, Abans que arribi l’alemany, d’entre obres diverses traduïdes a l’anglès que exploren el tema d’«entremig».

La Júlia acaba de rebre un diagnòstic d’Alzheimer. De sobte, la seva vida s'ha tornat en un estat enlluernador d’imminència. Ja ho sap bé, el seu pitjor enemic és el temps. La Júlia s'enfronta a la seva família, al seu passat, i a si mateixa, mentre corre contra rellotge per viure la vida al màxim, abans que la seva pròpia ment la traeixi. Una obra vitalista que transmet un raig d’esperança davant de la irreversibilitat i això ens parla del poder d’escollir, de la identitat i del coratge. La directora és Raulie Martinez.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"