Institut Ramon LLull

Eva Baltasar participa a la Fira del Llibre de Brooklyn 2021

Literatura.  Nova York, 29/09/2021

Aquest any, el dia del Festival i la Fira del Llibre, tindrà lloc diumenge 3 d'octubre, de forma presencial al barri de Downtown Brooklyn i també en línia. El dia de Litertura infantil i juvenil tindrà lloc el dissabte 2 d'octubre. Altres activitats literàries (Bookend events) se celebraran a la ciutat entre el 26 de setembre i el 4 d'cotubre.




Diumenge, 3 d'octubre, a les 7:00pm EST / 13h CET:​ MADNESS AND SOCIETY

Quines forces—tant internes com externesl—provoquen que la ment comenci a desvariar perillosament? Pels científics de la novel·la Quan deixem d'entendre el món de l'autor xilè Benjamin Labatut, el coneixement té un cost molt elevat. Antonio de l'escriptora brasilera Beatriz Bracher explica com les restriccions socials i els secrets familiars acaben portant un fill idealista a la bogeria. Metrestant, a Permagel, la primera novel·la de la poeta catalana Eva Baltasar, la recerca de la llibertat personal d'una dona etremadament independent està a punt de fer-la caure a l'abisme. L'acte serà moderat per l'autor i traductor Adrian Nathan West.

Brooklyn Book Festival, 26 de setembre - 4 d'octubre, 2021

Cosulta el programa del BKBF

Diumenge, 3 d'octubre, a les 7:00pm EST / 13h CET: MADNESS AND SOCIETY, amb autors Benjamin Labatut, Beatriz Bracher, i Eva Baltasar. Moderat pel traductor Adrian Nathan West.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"