Institut Ramon LLull

Laura Mihon, Clàudia Serra i Pol Vouillamoz participaran a l’Studio International des Ecritures pour le Théâtre a La Chartreuse d’Avinyó

Escèniques.  AVINYÓ, 20/07/2021

La Chartreuse, Centre National des écritures du spectacle i l’Institut Ramon Llull coorganitzen una estada d’escriptura teatral a l’Studio International des Ecritures pour le Théâtre, del 2 al 9 de setembre. La Chartreuse, la Sala Beckett i l’Institut Ramon Llull han seleccionat Laura Mihon, Clàudia Serra i Pol Vouillamoz per participar-hi.




Durant una setmana, un grup de joves dramaturgs de diversos orígens es coneixeran i confrontaran el seu treball, la seva visió del teatre i les seves perspectives de creació. L’Studio International és concebut com un lloc d’intercanvis intergeneracionals i internacionals, lliure de tota jerarquia acadèmica o cultural.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"