Institut Ramon LLull

Anna Gual participa al Festival de Poesia de Seta 2021

Literatura.  FRANÇA, 20/07/2021

La poetesa Anna Gual participarà a diversos actes del Festival de Poesia de Seta, que té lloc a la ciutat occitana del Llenguadoc entre els dies 23 i 31 de juliol.




El festival, conegut per convidar diverses veus de la Mediterrània, enguany ha convocat a poetes d'Algèria, Catalunya, Croàcia, Egipte, Espanya, França, Grècia, Iraq, Israel, Itàlia, Líban, Marroc, Palestina, Romania, Síria, Tuníssia i Turquia.

Anna Gual (Vilafranca del Penedès, 1986) publica el seu primer llibre amb vint-i-dos anys, Implosions (LaBreu Edicions, 2008), després que l’editorial la descobrís al blog secret que mantenia des de feia dos anys, No caic, em tiro (Premi al Millor blog escrit en català 2012). Al 2012 publica el llibre d'artista Passa'm-hi els dits (Átem Books, 2012) amb il·lustracions de l'austríaca Bianca Tschaikner i un any més tard guanya el Premi de poesia mediterrània Pare Colom amb el llibre L’ésser solar (Lleonard Muntaner, 2013). Amb la voluntat de seguir esbrinant quins són els límits del llenguatge, Gual treu a la llum el seu tercer poemari, Símbol 47 (LaBreu Edicions, 2015). Al 2016 guanya dos prestigiosos premis, el Premi Bernat Vidal i Tomàs pel llibre Molsa (AdiA Edicions, 2016) i el Premi Senyoriu Ausiàs March pel llibre El Tubercle (Editorial 3i4, 2016), que configuren la primera i la segona part de la trilogia Arrel Trinitat, que va cloure amb el llibre Altres semidéus. El 2020 va publicarr Ameba, poemari amb que va aconseguir el Premi Cadaqués a Rosa Leveroni.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"