Institut Ramon LLull

El duo Tarta Relena farà una residència artística al festival portuguès MIL

Arts.  LISBOA, 20/07/2021




Durant cinc dies, la formació folk Tarta Relena farà una residència artística juntament amb els portuguesos Lavoisier. La iniciativa és una proposta de l’Institut Ramon Llull i del festival MIL de Lisboa (MIL - Internacional Music Network), centrat en el descobriment, promoció i internacionalització de la música popular. La col·laboració entre els dos duets es convertirà en un espectacle únic que es podrà gaudir en directe al festival lisboeta el 15, 16 i 17 de setembre.

La Marta Torrella i l’Helena Ros són les integrants de Tarta Relena, formació nascuda el 2016 i que aquest estiu presenta el tercer disc, “Fiat Lux”, que sortirà al setembre. Amb un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani, busquen explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. En aquesta ocasió, col·laboraran amb Lavoisier, el grup creat per Patrícia Relvas i Roberto Alfonso el 2012 amb l’objectiu d’endinsar-se en les arrels de la música portuguesa a través de la guitarra elèctrica i dues veus.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"