Institut Ramon LLull

Comença l’Escola d’Estiu de Lingüística Catalana a la Universitat de les Illes Balears

Llengua.  PALMA, 17/07/2021

L’Escola d’Estiu de Lingüística Catalana tindrà lloc, en format virtual, a la Universitat de les Illes Balears des del 18 al 24 de juliol de 2021, organitzada pel Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB i finançada per l’Institut Ramon Llull, del qual forma part el Govern de les Illes Balears.




L’EDELC pretén ser una trobada entre alumnes i professors de lingüística catalana d’universitats catalanes i d’universitats de l’exterior. Així doncs, l’objectiu de l’EDELC és oferir formació en lingüística catalana a estudiants de grau i de postgrau que vulguin completar el seu coneixement en aquest camp, amb atenció especial a estudiants d’universitats de fora del domini lingüístic català que tenguin interès en la llengua catalana o ja n’hagin començat a investigar algun aspecte. També s’hi inclourà un espai destinat a la presentació de treballs que estiguin duent a terme els alumnes, la qual cosa afavorirà la interacció directa amb els especialistes. D’aquesta manera es facilitaran les col·laboracions, les cotuteles i la creació d’una xarxa de suport en estudis lingüístics sobre la llengua catalana. Amb l’objectiu de fomentar la investigació en aquest àmbit es lliurarà el Premi Aina Moll al millor treball presentat, convocat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears com a reconeixement a la figura d’aquesta filòloga i lingüista.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"