Institut Ramon LLull

Ars Electronica torna tot proposant un Nou Acord Digital

Arts.  ÀUSTRIA, 15/07/2021

El Festival d’Ars Electronica 2021, d’art, tecnologia i societat, es presentarà del 8 al 12 de setembre en format híbrid –presencialment a Linz, Àustria i en línia– amb la proposta d’un “Nou Acord Digital” com a punt de partida temàtic d’un viatge arreu del món.




Del 8 al 12 de setembre, el Festival d’Ars Electronica tindrà lloc un altre cop com a festival híbrid a Linz i 100 altres llocs tot arreu del món, incloent Barcelona, on es presentaran exposicions, xerrades i conferències, visites guiades, tallers i concerts de música digital i/o clàssica. La temàtica d’aquesta edició serà la idea d’un “Nou Acord Digital”.

Més de 40 anys després de la seva fundació, Ars Electronica és una de les plataformes híbrides d’art multimèdia més grans, un festival de música digital, una exhibició de creativitat i innovació, i un lloc d’experimentació per a les noves generacions.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"