Institut Ramon LLull

Maria Lladó, nova directora de l'Àrea de Creació de l'Institut Ramon Llull

Arts.  BARCELONA, 14/07/2021

El Consell de Direcció de l’Institut Ramon Llull, celebrat avui dimecres 14 de juliol, ha designat Maria Lladó com a nova directora de l'Àrea de Creació del Llull.




Han participat al Consell de Direcció: Natàlia Garriga, Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Catalina Solivellas, Directora General de Cultura del Govern Balear; Joan Subirats, Comissionat de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona; Jordi Foz, Secretari General de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Josep Vives, Director general de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura; Montserrat Vilalta, Directora General de l'Acció Exterior del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert; Beatriu Defior, Directora general de Política Lingüística del Govern Balear; Esteve Caramés, Direcció de Programes Culturals de l’ICUB; Joandomènec Ros, President de l'IEC; Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives d'Universitats; Oriol Ponsatí-Murlà, Director de la Institució de les Lletres Catalanes; Francesc Xavier Vila, Director General de Política Lingüística; Francesc Serés, Director de l'Institut Ramon Llull; Antònia Andúgar, gerent del Llull; Izaskun Arretxe i Ariadna Puiggené, caps d'Àrea del Llull; Núria Brichfeus, secretària del Consell de Direcció i Àlex Hinojo, Coordinador d’Estratègia Digital de Continguts del Llull.

Durant el consell, també s'han aprovat diverses modificacions pressupostàries de l’exercici 2021, així com modificacions de les bases d’execució del pressupost per a l’exercici 2021 i modificacions en les bases de diversos aspectes relacionats amb la convocatòria per a la selecció de professorat
d’estudis catalans a universitats de l’exterior.

Maria Lladó

Maria Lladó Ribot (Palma, 1976) és llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona amb estudis en Gestió i Producció de Música, Teatre i Dansa per l’Instituto Complutense de Ciencias Musicales i SGAE/Fundación Autor. Va ser Delegada de Música de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i des de 2003 és Coordinadora de Música de l’Institut Ramon Llull.

Ha estat membre de la direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic de 2011 a 2013 com a assessora musical, membre de la comissió artística de l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya de 2008 a 2009 i des de 2017 és assessora musical del Festival Grec de Barcelona. Ha exercit la docència en diversos postgraus de gestió cultural. És membre fundadora de MIM (Mujeres Indústria de la Música) i de l’Associació de Gestors Culturals de les Illes Balears. També és membre de l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"