Institut Ramon LLull

El compositor Hèctor Parra, guanyador d'una residència de l’Acadèmia de França a Vil·la Mèdici

Música.  ITÀLIA, 14/07/2021

Parra és el primer català que obté aquesta beca per a un any de creació, experimentació o investigació, i que és hereva de l’antic Prix de Rome.




El músic Hèctor Parra ha estat escollit com un dels setze residents de l'Acadèmia de França a Roma - Vil·la Mèdici per a l'any 2021-2022. Parra és el primer català que obté aquesta beca per a un any de creació, experimentació o investigació, i que és hereva de l’antic Prix de Rome. El projecte presentant pel barceloní és la composició de l’obra “Orgia: opéra de chambre d’après Pier Paolo Pasolini”, sobre un llibret de Calixto Bieito.

Al concurs, s’hi van presentar 590 sol·licituds (que suposa un augment del 42% respecte al 2020) i entre els candidats escollits hi ha representants de set disciplines artístiques i vuit nacionalitats diferents. Els guanyadors es beneficiaran d’una beca de residència, allotjament i espai de treball.

El jurat es va basar en l'experiència de setze personalitats designades per l'administració de l'Estat o dels seus equipaments públics.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"