Institut Ramon LLull

Recital de poesia catalana bilingüe a Poznan

Llengua.  Poznan, 06/07/2021

En el marc del reconegut Festival de teatre Malta, es duu a terme un recital de poesia catalana a Poznan (Polònia), en què es van llegir textos de Salvador Espriu, Joan Brossa, Maria-Mercè Marçal, Antoni Clapés i Teresa Colom, tant en llengua original com en polonès. L'audició va tenir lloc el dia 20 de juny.




Els rapsodes de l’ocasió van ser un grup de professors de l’àrea d’Hispàniques de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan –Judyta Wachowska, David Thöny, Xavier Pascual, Roger Miret, Witold J. Maciejewski i Alfons Gregori– i d’exestudiants del lectorat de català –Agnieszka Przychodniak i Łukasz Berger–, tots col·laboradors o amics del Centre d’Estudis Catalans de la UAM, que va coordinar l’esdeveniment.

Aquest es va dur a terme en un dels parcs de la ciutat gràcies a la generositat de l’artista català Oriol Fuster, en el sentit que el recital va constituir la culminació de tota una jornada de performance sobre les minories i els col·lectius minoritzats que ell va organitzar i conceptualitzar sota el títol Polacos Party. Catalan Pavilion. Els poemes van ser traduïts per Filip Łobodziński i Witold J. Maciejewski (Espriu), Marcin Kurek (Brossa), Agnieszka Przychodniak (Marçal), Joanna Bielak (Clapés) i Jerzy Sławomirski (Colom).

Les imatges són de la fotògrafa local Anna Tatarkiewicz.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"