Institut Ramon LLull

Jasmina Llobet i Luis Pons presenten la seva obra Kiezplatten a Berlín

Arts.  Berlin, 28/06/2021

El duo d'artistes de Barcelona, Jasmina Llobet i Luis Pons, participa en el projecte col·lectiu Kunst-am-Bau a la Prerower Platz. "Kiezplatten", el treball dels artistes catalans, es presenta del 3 de juliol al 7 d’agost a la "Brunnenplatz" de Berlín.




Al costat de la Font de la Joventut col·locaran cinc escultures d'acer amb forma d'edificis. No es tracta d'objectes d'art estàtics, sinó que estan pensats per ser trepitjats, i són reproduccions d'edificis que realment es troben a la Prerower Platz. Està previst que sobre els edificis en miniatura s’hi realitzin actuacions en col·laboració amb els residents de Hohenschönhausen. Es duran a terme diverses accions amb i sobre les escultures, com per exemple, música, dansa, teatre o acrobàcies.

El duo d'artistes de Barcelona ha fet una crida a associacions, iniciatives i institucions del districte on s’instal·laran les escultures i dels voltants per participar en el projecte: grups de música, classes de ioga, escoles de dansa i companyies de teatre disposaran de les escultures en forma de Plattenbau com a escenari per a una actuació autoconcebuda. Com i què es farà en aquestes plataformes dependrà dels interessos i preferències de cada grup. D'aquesta manera, "Kiezplatten" vol oferir a les iniciatives dels districtes l'oportunitat d'anunciar les seves activitats o presentar-les públicament d'una manera innovadora.

Per a més informació:

http://www.kiezplatten.com

Jasmina Llobet (1978, Barcelona) va completar els seus estudis de Belles Arts a la Universitat de les Arts de Berlín (UdK) en 2005 i es va convertir en estudiant de màster. Abans d'estudiar Belles arts, Llobet va estudiar il·lustració en la Escola Llotja de Barcelona.

Luis Fernández Pons (1979, Madrid) es va llicenciar en Belles arts a la Universität der Künste (UdK) de Berlín en 2004, on va obtenir el títol de Meisterschüler. Més tard, al 2008, va completar el programa de mestratge Art en Context en la UdK de Berlín.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"