Institut Ramon LLull

Taller de didàctica a la UAM de Poznan

Llengua.  POZNAN, 25/06/2021




El 10 de juny de 2021 els estudiants de català de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia) van poder aprendre de la mà d’un expert en el tema, el professor Èric Viladrich de la Universitat de Montreal, els secrets de l’ensenyament de llengües en línia després de la revolució h5p.

Mitjançant un llenguatge planer alhora que metodològicament rigorós, Viladrich va introduir en la primera part una sèrie d’aspectes teòrics i de contextualització, per donar pas a una segona part en que els mateixos estudiants van comprovar en grups més reduïts els avantatges de la proposta didàctica presentada. L’activitat va ser molt ben rebuda per l’alumnat que hi va participar, així com els docents que també van assistir-hi com a oients. És bo mantenir la ment oberta a les possibilitats que ens permet la tecnologia, malgrat que, per les actuals condicions, estiguem saturats de virtualitat.

Cal afegir que Viladrich, responsable a la seva Universitat dels Estudis catalans, de la secció Llengües modernes al Departament de literatures i llengües del món i director de la Médiathèque en études catalanes, és també vicepresident del Casal català del Quebec i impulsor del projecte h5p.cat , la comunitat de pràctica per crear, compartir i reutilitzar contingut HTML5 interactiu relacionat amb l’ensenyament del català L2 i LE.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"