Institut Ramon LLull

Sis produccions catalanes en el marc del Visionär Film Festival

Cinema.  BERLÍN, 16/06/2021

El Visionär Film Festival - Encounters with new Talents amplia enguany la seva presència a Berlín i s’expandeix també a Madrid. En total, el festival presentarà sis produccions catalanes.
El festival, en el seu format original, se celebra aquest any del 10 al 14 de novembre i es farà als cinemes ACUD KINO de Berlín. Durant l’estiu, es fa un programa especial en col·laboració amb TanzTangente, una escola de dansa a Steglitz i projecta al seu pati, entre el 20 i el 27 d’agost i el 3 i el 10 de setembre, un programa de curts i llargmetratges. A més, el festival treballa en la seva expansió a d’altres ciutats europees i es presenta per primera vegada a Madrid, amb una selecció de les millors peces presentades durant els darrers anys a Berlín. Aquesta edició especial del Visionär Film Festival es fa del 3 al 6 de juny a la Sala X de Madrid.

El Visionär Film Festival – Encounters with new Talents es defineix com una plataforma interdisciplinària, transnacional per establir xarxes d’intercanvi de professionals en l’àmbit de les arts visuals, el cinema i la música. La missió de Visionär és promoure específicament el talent jove i contribuir al diàleg intercultural presentant visions diverses de temes sociopolítics i mostrant les diferències culturals de les comunitats residents a Alemanya.

Les produccions catalanes que s’hi presenten són les següents:

A Visionär edició especial, a Madrid

Panteres, d’Erika Sánchez Marco, 3 de juny i 29 de juny

A Visionär edició d’estiu, a Berlín

Daucus Carota, de Carla Linares, el 20 d’agost

Marleni, no Marlen de Carmen Aumedes, el 20 d’agost

Las Niñas, de Pilar Palomero, el 27 d’agost

A Visionär Film Fest, novembre, Berlín, del 10 al 14 de novembre

My Mexican Brezel, de Núria Giménez

La Innocència, de Lucía Alemany

Està prevista l’assistència de les directores de les produccions catalanes per a presentar les seves pel·lícules, en funció del que permeti l’evolució de la normativa sanitària.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"