Institut Ramon LLull

Les produccions catalanes My Mexican Bretzel i La Innocència es presenten en el Visionär Film Fest

Cinema.  BERLÍN, 08/11/2021

Núria Giménez, directora de My Mexican Bretzel, presentarà la seva pel·lícula durant el festival i participarà a un debat posterior amb el públic.




El festival en la seva forma original tindrà lloc aquest any del 10 al 14 de novembre als cinemes ACUD KINO de Berlín. El Festival de Cinema Visionär - Trobades amb nous talents es considera una plataforma interdisciplinària i transnacional per a la creació de xarxes d'intercanvi de professionals de les arts visuals, el cinema i la música. La missió de Visionär és promoure específicament els joves talents i contribuir al diàleg intercultural presentant diverses visions sobre temes sociopolítics i destacant les diferències culturals de les comunitats que viuen a Alemanya.

Més informació en: https://www.visionaerfilmfestival.com/de/2021/

Les produccions catalanes que es presenten són les següents:

My Mexican Bretzel, per Núria Giménez.

- 12 de novembre de 2021 @ACUDkino Cinema 1, 20.00 hores.

- 13 de novembre de 2021 @ACUDkino Cinema 2, 17.00 hores.

La Innocència, de Lucía Alemany

- 14 de novembre de 2021 @ACUDkino Cinema 1, 18.00 hores.

- 14 de novembre de 2021 @ACUDkino cinema 2, 21.00 hores

Núria Giménez (1976, Barcelona) va estudiar periodisme, relacions internacionals i cinema documental. Després dels seus estudis, va aprofundir en els seus coneixements cinematogràfics assistint a classes magistrals i seminaris de cineastes com Virginia García del Pi, Wang Bing i Stephen Frears. Al 2017, va realitzar el seu primer curtmetratge documental, Kafeneio, que es va projectar al DocumentaMadrid i al Festival Internacional de Cinema Documental de Bogotà. My Mexican Pretzel (2019) és el seu primer llargmetratge.

Lucia Alemany va néixer en 1985 a Traiguera, un petit poble valencià. Als 18 anys, va deixar el poble per a estudiar Comunicació Audiovisual a Vic. Al 2009 va començar els seus estudis en la ESCAC (Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i es va especialitzar en direcció.

El Visionär Film Fest ha programat aquest any un total de sis produccions catalanes.

Durant l’estiu, es va programar en col·laboració amb en FeldKino dues sessions de cinema català, amb les produccions “Las niñas” de Pilar Palomero i els curts “Daucus Carota”, de Carola Linares i “Marleni, no Marlen” de Carmen Aumedes. A més, el festival treballa en la seva expansió a d’altres ciutats europees i es va presentar per primera vegada a Madrid, amb una selecció de les millors peces presentades durant els darrers anys a Berlín i també va incloure “Panteres” d’Erika Sánchez Marco.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"