Institut Ramon LLull

El Llull participa a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya

Literatura.  Bologna, 14/06/2021

La mostra se celebra, per segon any consecutiu, en format digital durant els dies 14, 15, 16 i 17 de juny i compta amb la realització de dos webinars organitzats pel Llull en col·laboració amb la Fira.




Amb més de 50 anys de trajectòria, la Fira de Bolonya és la trobada de referència del sector del llibre infantil. Participar-hi ofereix als editors catalans una important projecció internacional; així com una oportunitat única per comprar i vendre drets i per descobrir nous talents. L’any 2017, Catalunya i les Illes Balears van ser convidats d’honor a la 54a edició de la fira.

La fira del llibre, comptarà amb reunions en línia amb una gran quantitat de convidats excepcionals per debatre temes que interessen als professionals del sector. Les novetats d’aquesta edició del 2021 també inclouen un gran programa d’esdeveniments organitzats directament per BCBF Exhibitors.

Enguany, dos tècnics del Llull aprofiten aquest context per organitzar una agenda de cites professionals en línia. Paral·lelament, el Llull també organitza dos webinars en col·laboració amb la fira: una panoràmica d’il·lustradors residents a Catalunya i les Illes Balears i una panoràmica de narrativa infantil en català.

La presència d’editorials, il·lustradors i agents literaris catalans en aquesta fira s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització dels editors i il·lustradors en aquest àmbit.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"