Institut Ramon LLull

Quatre músics i grups de jazz catalans a l’Opus Jazz Club de Budapest

Música.  Budapest, 21/06/2021

Quatre músics i grups de jazz catalans participaran en la programació de l’Opus Jazz Club del Centre de Música de Budapest (BMC), una part de la qual es dedica a la vívida escena de jazz europeu, i comptaran amb el suport de l’Institut Ramon Llull. Els quatre concerts tindran lloc entre juny i desembre de 2021.




El Centre de Música de Budapest (BMC) té com a principal missió la presentació col·lectiva i coordinada de la música hongaresa contemporània, fent de promotor de concerts, segell discogràfic i centre d'informació. L’Opus Jazz Club és una sala de concerts de 300 places a la nova seu del BMC, on es programen grans artistes de jazz internacionals i locals, i entre 4 i 5 actuacions de concerts a la setmana.

Cada any, una part de la programació es dedica a la vívida escena del jazz europeu, amb una vuitantena de concerts. Aquestes propostes d’artistes contemporanis europeus compten, en general, amb el suport o la col·laboració de diferents institucions culturals, entre elles l’Institut Ramon Llull.

Els músics i grups catalans que formaran part de la programació a l’Opus Jazz Club i que compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull aquest any són:

  • Rita Payés Quartet 29 de juny de 2021
  • Xavi Torres Trio 10 de setembre de 2021
  • Unexpected 3 de desembre de 2021
  • Pau Figueres Quartet 4 de desembre de 2021

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"