Institut Ramon LLull

Artistes independents catalans nominats als Premis MIN

Música.  16/06/2021

L’Institut Ramon Llull col·labora amb els Premis MIN de la UFI (Unión Fonográfica Independiente) i presentarà el “Premi Institut Ramon Llull al millor disc en Llengua Catalana”. La cerimònia es mostrarà el 16 de juny, durant la Setmana de la Música, a Burgos.




La UFI (Unión Fonográfica Independiente) organitza els Premis MIN des de l’any 2009 per reconèixer la creació, la diversitat i la qualitat artística de les produccions fonogràfiques independents publicades a Espanya. La cerimònia es mostra el 16 de juny, durant la Setmana de la Música, a Burgos, amb l’explícita intenció de convertir-la en una gala itinerant fora de Madrid.

L’Institut Ramon Llull col·labora amb els premis i presentarà el “Premi Institut Ramon Llull al Millor Disc en Llengua Catalana”. Els premis tenen l’objectiu d’impulsar el reconeixement, la defensa i la promoció de la creació artística i de la diversitat cultural, fomentant els artistes independents i minoritaris, la igualtat de gènere i l’expressió cultural en totes les llengües i dialectes de l’Estat Espanyol.

Els nominats al “Premi Ramon Llull al Millor Disc en Llengua Catalana” són: 31 Fam, Anaïs Vila, Anna Andreu, Ballaveu, Berta Sala, Eduard Iniesta, Gemma Humet, Junco y Mimbre, Maria Jaume, Marialluïsa, Renaldo & Clara, Roigé (Roger Canals), Sabor de Gràcia, Txarango, i Verdcel.

La UFI té com a objectiu reivindicar, fomentar i desenvolupar la música independent a Espanya, i millorar les possibilitats d’accés al mercat d’un sector que tradicionalment ha estat el motor creatiu de la industria discogràfica. Promocionen, nacional i internacionalment, la música publicada per les Pimes del sector musical espanyol, que publiquen el 80% de les novetats discogràfiques. Els Premis MIN donen a conèixer artistes emergents a noves audiències, acostant la música i el seu procés de producció al públic, i consolidant el reconeixement públic de l’activitat creativa. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"