Institut Ramon LLull

Una visió distinta del Museu Nacional per als estudiants de Poznan

Llengua.  POZNAN, 29/05/2021

El 28 de maig de 2021 va tenir lloc una xerrada per als estudiants del lectorat de llengua i cultura catalanes de la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan a càrrec de l’artista Oriol Fuster, que hi va presentar de forma amena i il·lustrativa una aplicació creada per ell mateix en el marc d’un projecte per el Museu d’Art Nacional de Catalunya.
A través d’aquesta aplicació, que es diu Una gestió diferent del dolor i es troba disponible per a mòbils i ordinadors, Fuster dona a conèixer una visió alternativa del patrimoni artístic d’aquest museu. La xerrada va ser organitzada pel Centre d’Estudis Catalans de la UAM de Poznan.

 

Fuster, nascut a la ciutat d’Amposta, és un artista interdisciplinari que es defineix com a narrador. Entre d’altres, ha col·laborat en documentals sobre les Terres de l’Ebre, ha traduït l’obra L’invisible arreu del col·lectiu italià Wu Ming i l’any 2017 va ser comissari del festival ExtincióFest. Cal destacar, a més, que enguany participarà amb l’espectacle Polacos party al reconegut festival de teatre de Poznan Malta, el qual, si la situació sanitària no ho impedeix, tindrà lloc durant la segona quinzena del mes de juny de 2021.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"