Institut Ramon LLull

cellar & secrets BEYOND REASON, un espectacle de dansa per commemorar el final de les dictadures

Arts.  Barcelona, 25/05/2021




cellar & secrets BEYOND REASON és un espectacle de dansa del coreògraf Jordi Cortés en col·laboració amb el grup de dansa alemany DIN A 13 tanzcompany, sota la direcció de Gerda König. L’espectacle es mostra al Mercat de les Flors a Barcelona el 29 de maig a les 20.00 h per commemorar que el 2020 va ser el 45è aniversari del final de la dictadura franquista a Espanya i el 75è aniversari del final de la dictadura nazi. La coreògrafa Gerda König compta amb el suport del seu company català Jordi Cortés Molina i del videògraf Jürgen Salzmann per referir-se als traumes d’ambdos Estats que van sorgir, en un sentit molt concret, amagats als campaments i a les presons, o sigui “als cellers de la societat”.

 

4 ballarins a 4 ciutats diferents que es trobaran en el mateix espectacle en viu i que s’oferirà al públic de manera virtual: secret & cellers parla de les terribles conseqüències del franquisme i del nazisme, amb una coreografia de Jordi Cortés, que ens mostra la intimitat d’aquests quatre perfomers, tres d’ells amb diversitat funcional, tancats a les seves respectives cambres de bany.

Citerne.live és una de retransmissió audiovisual d’espectacles i activitats de dansa, en la qual el Mercat de les Flors hi participa des de principis de temporada 2020-2021, per tal de programar continguts en línia d’artistes locals catalans, amb la complicitat i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

L’espectacle cellar & secrets BEYOND REASON, que compta amb la col·laboració del coreògraf català Jordi Cortés, es mostrarà al Mercat de les Flors el 29 de maig a les 20.00 h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"