Institut Ramon LLull

Convocatòria per seleccionar un artista català al Festival XX Art Flânerie de Viena

Arts.  Viena , 19/05/2021

B-MURALS, amb la col·laboració de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a l'Europa Central i el suport de l'Institut Ramon Llull obre una convocatòria per a realitzar una intervenció mural a Viena, en el marc del festival XX Art Flânerie, organitzat per Improper Walls. 




Les sol·licituds estan obertes del 4 de maig al 31 de maig. Un artista serà seleccionat per a representar a Catalunya al festival. L'any passat els artistes convidats van ser Miquel Wert i Andrea Michaelsson. 

B-MURALS és un centre especialitzat en art urbà amb seu a Barcelona. En l'edició d'enguany, el festival XX Art Flânerie es focalitza en el creixement del barri vienès de Rudolfsheim-Fünfhaus, en la falta de connexió a la xarxa de subministrament d'aigua durant els anys vint del segle passat i estableix paral·lelismes amb l'actualitat. La convocatòria convida a la reflexió sobre el desenvolupament i la importància dels barris obrers a Viena i en relació als d'altres ciutats (mitjançant col·laboracions amb les ciutats de Vilnius i Barcelona). 

Per a més informació, visiteu el següent enllaç: https://www.bmurals.com/all-events/xx-art-flnerie-convocatria-b-murals-2021

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"