Institut Ramon LLull

IETM Satellite Girona - El demà ja és aquí

Arts.  Girona, 19/05/2021

El proper Satellite Meeting de l’IETM – International network for contemporary performing arts se celebrarà a Girona i, també, en línia entre el 25 i el 27 de novembre

 




Què ens ha passat en els últims mesos? Per fi hem tingut més temps per (auto)reflexionar; sols o soles, a casa nostra, o amb els col·legues a través del web. Hem experimentat —de vegades— que els nostres patrocinadors es tornaven més flexibles i ens deixaven fer el que consideràvem pertinent. Hem tingut el temps i l’espai per recuperar algunes de les nostres necessitats i propòsits fonamentals. Alguns de nosaltres hem entrat en contacte amb noves comunitats i hem desenvolupat accions en nous espais físics i digitals en què ni tan sols havíem pensat. Hem analitzat el nostre paper en la societat d’una manera diferent, reconsiderant el nostre rol d’aportar intimitat, guarir ferides, estimular la reflexió.

Tot això ha succeït enmig de pèrdues colpidores i d’una incertesa duradora. 

I ara què? Et convidem a unir-te a la nostra reflexió col·lectiva sobre com podem aprofitar el que hem après i pensar en noves maneres de reposicionar les arts com un agent rellevant per al canvi social.

Coorganitzat per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb el festival Temporada Alta i l’Ajuntament de Girona, el nostre pròxim Satellite Meeting se celebrarà del 25 al 27 de novembre de 2021 a Girona. Escoltarem iniciatives que han fomentat el canvi social i explorarem maneres de deconstruir el paper de les arts a la nostra societat. Els participants podran seguir un dels tres fils temàtics diferents, cadascun dels quals explora un espai particular per al canvi social:

  1. Nous plans de finançament i polítiques culturals;

  2. Models alternatius per a la internacionalització;

  3. Oportunitats per a la innovació artística.

També descobrirem la dinàmica escena artística de la ciutat de Girona i els seus voltants mitjançant visites artístiques i un programa artístic enriquidor. I les persones que hi participin virtualment podran prendre part activa en algunes de les activitats de la reunió.

La inscripció és obligatòria. Pots inscriure’t per participar-hi presencialment o en línia clicant el següent botó: 

Inscriu-t’hi ara

Capacitat màxima presencial: 120 participants (per ordre d’inscripció!)

Capacitat màxima en línia: 120 participants

Tant els membres de la IETM com els no membres hi poden participar. Pots consultar les quotes d’inscripció aquí i, si ets membre de la IETM de categoria 1 o 2, pots sol·licitar les nostres beques de viatge aquí.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"