Institut Ramon LLull

Thiele Verlag publica l'edició en alemany de Nosaltres dos, de Xavier Bosch

Literatura.  Berlin, 04/05/2021

Thiele Verlag acaba de publicar l’edició en alemany de la novel·la de Xavier Bosch “Nosaltres dos”. La novel·la ha estat traduïda a l'alemany per Petra Zickmann i es publica amb el títol "Der Mann meines Lebens".   




«L’amistat deu ser això: els lligams invisibles amb algú que fa quinze anys que no has vist i és com si hi haguessis parlat abans-d’ahir».
El Kim i la Laura es coneixen a la universitat. Vénen de mons molt diferents. Ell, seductor i despreocupat, és fill d’un hoteler del Passeig de Gràcia de Barcelona. Ella, de Banyoles, és senzilla, idealista i sap que la vida es basa en els detalls. Junts riuen, es diverteixen i, units pel vincle de l’amistat, superen els esculls del destí. Malgrat els seus camins divergents, saben que sempre hi són per ajudar-se. Tant se val la distància. Tant se val que triguin molt temps a retrobar-se. Són dos amics, com n’hi ha pocs, a prova de tot.


"Nosaltres dos” està publicada a Columna Edicions (Grup62). Recentment, Xavier Bosch ha publicat "La dona de la seva vida" (Columna Edicions), un dels llibres més venuts del passat Sant Jordi.

 

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 21 de juliol del 1967. És autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: "Se sabrà tot" (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010), "Homes d’honor" (2012) i "Eufòria" (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes "Jo, el simolses" (1992) i "Vicis domèstics" (1998) i la novel·la juvenil "La màgia dels Reis" (1994). L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb "Algú com tu", un èxit sense precedents amb més de 60.000 exemplars venuts i traduïda a set idiomes. Posteriorment, "Nosaltres dos" i "Paraules que tu entendràs" van ser número u en vendes el 2017 i el 2019, respectivament. Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d’èxit com Alguna Pregunta Més, El món a RAC1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC1, director de l’Avui, dels documentals La fleur i Estadi Johan Cruyff: camí dels somnis, i dels programes de televisió Un tomb per la vida, Aquest any, cent! i Àgora de TV3. Articulista de Mundo Deportivo, actualment és membre del consell editorial de l’Ara.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"