Institut Ramon LLull

Es presenten 5 produccions catalanes al 28è festival CineLatino de Tübingen i Stuttgart

Cinema.  Baden-Württemberg, 31/05/2021

Filmtage Tübingen e.V. organitza anualment des de 1992 el Festival Internacional CineLatino  que va néixer a Tübingen i, amb els anys, s'ha ampliat a d'altres ciutats del Land de Baden-Württemberg, com Stuttgart, Freiburg i Reutlingen. El festival mostra, any rere any, un ric i divers programa que inclou focus de països iberoamericans, retrospectives, classes magistrals, taules rodones, concerts, exposicions cinematogràfiques i projecció de pel·lícules en diverses seccions oficials i de competició. En motiu del festival, l’organització convida també els directors de les pel·lícules seleccionades a assistir a les projeccions i presentar els seus films al públic general i professional. Enguany i sota l’epígraf “Katalanisches Fenster” (finestra catalana) s’hi presenta una selecció de cinc produccions catalanes. 




El Festival és una de les cites cinematogràfiques més destacades de la regió i se celebra a diferents ciutats del sud d'Alemanya. Directors de cinema internacionalment reconeguts, com Fernando Trueba, Álex de la Iglesia, Fernando Pérez, Lourdes Portillo, Isaki Lacuesta, Eduardo Coutinho o Lluís Miñarro, són alguns dels seus convidats habituals. D’altra banda, el festival també ofereix una important plataforma al mercat alemany per a joves cineastes. 

Els dies de cinema però, s’han transformat en un festival a l’aire lliure que se celebra, entre el 2 i el 9 de juny, a Tübingen, Reutlingen i Stuttgart i, entre el 16 i el 20 de juny, a Friburg. 

La 28a edició del festival dedica un programa especial a Colòmbia. El programa del festival inclou també cinc produccions catalanes que es presenten sota el títol de “Katalanisches Fenster” i que participen tant a la secció de competició com al focus temàtic. 

  

La finestra catalana 

 
Les produccions catalanes que participen en aquesta edició del festival són les següents: 

 
Més informació sobre el festival aquí. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"