Institut Ramon LLull

Joan Bagés participa al 67è Festival Internacional de Curtmetratges d’Oberhausen

Cinema.  En línia , 29/04/2021

L'1 de maig arrenca la 67a edició del Festival Internacional de Curtmetratges dOberhausen, que se celebrarà fins al 10 de maig de 2021. Enguany hi participarà el músic català Joan Bagés amb la peça ABIKOU, que ha estat seleccionada per participar al premi MuVi Internacional. El curt ABIKOU ha estat dirigit per l'artista visual francesa Alexandra Bouge i inclou música de Joan Bagés. 




El Festival de Curtmetratges d’Oberhausen és el més antic del món. Hi han participat cineastes i artistes de reconegut prestigi com Roman Polanski, Cate Shortland, George Lucas i Eija-Liisa Ahtila. Des de fa anys, el festival de curtmetratges gaudeix també d'una excel·lent reputació en l'escena artística. En 2020, a causa de la pandèmia, el festival va realitzar-se per primera vegada íntegrament en línia. Amb més de 2.500 abonaments venuts i usuaris en gairebé 100 països, el nou format va resultar ser un èxit sorprenent. Enguany el festival també se celebrarà en línia. 

 

El vídeo de presentació del festival d'enguany pot veure's en el següent enllaç: https://vimeo.com/536745135

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"