Institut Ramon LLull

Conversa amb l’escriptor Gabriel de la S. T. Sampol sobre el recull poètic ‘Lisbona’

Llengua.  LISBOA, 27/04/2021
Els alumnes de Català B2 de la Faculdade de Letras de la Universidade de Lisboa van poder conversar, la tarda de Sant Jordi, amb l’escriptor Gabriel de la S. T. Sampol per parlar del recull poètic ‘Lisbona’. Sampol va explicar quin era el seu vincle amb Portugal i de quina manera s’hi reflexa, en el llibre, la Mallorca de l’època. També va comentar quina havia estat la seva experiència com a traductor de clàssics portuguesos i de quina manera apareixen entre els seus versos.

 

Els alumnes van poder aprofitar aquesta sessió per fer, també, algunes preguntes d’interpretació i alguns dubtes que els havien sorgit a l’hora de llegir l’obra. Aquesta activitat ha servit per posar fil a l’agulla a la creació de l’itinerari literari que es vol fer enguany sobre l’obra de Sampol a la ciutat de Lisboa.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"