Institut Ramon LLull

Liveurope i EBU presenten el Dia d’Europa: una celebració musical transfronterera

Arts.  BARCELONA, 27/04/2021




Per setè any consecutiu, Liveurope celebrarà el Dia d’Europa fent el que millor saben fer: destacar el nou talent europeu. I, per a l’edició d’aquest any, compten amb el suport de les emissores de ràdio publiques que formen part de la Unió Europea de Radiodifusió per ajudar als artistes a arribar als públics encara més grans.

 

Cadascú de les 15 sales que hi participen ha enregistrat un mini showcase exclusiu amb un artista local prometedor que unes quantes emissores de ràdio emetran per Europa i el món, i això començarà la mateixa setmana que el Dia d’Europa. Algunes emissores també estan preparant programes molt especials que et donaran una ullada entre bastidors d’aquesta iniciativa, incloent-hi entrevistes amb els artistes i les sales.

 

Tot i que la pandèmia ha aturat quasi completament la circulació d’artistes per Europa, aquesta iniciativa mostra la importància de continuar a promoure la col·laboració europea. També té com a objectiu destacar el paper important que fan les sales de concerts en el desenvolupament dels artistes i del futur de la música europea.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del programa Creative Europe Programme de la Comissió Europea i té l’aprovació oficial de la Presidència portuguesa del Consell de la Unió Europea i el Grup d'Amics dels Creadors Culturals del Parlament Europeu.

Poseu la vostra ràdio favorita a partir del 2 de maig per unir-vos a la celebració d’Europa i descobriu nous sons. Tots els vídeos showcase també estaran disponibles a la carta a www.europeday.live a partir del 9 de maig.

El cartell inclou a Agata Karczewska, Altın Gün, Amelie Siba, Belau, David Numwami, Emma Bradley, FLYCKT, Francis of Delirium, Greta, Moglii, Pogo Car Crash Control, Pom Poko, Selma Uamusse, Stay Homas, Zalagasper.

Les sales que hi participen són: Ancienne Belgique, A38, Blå, Debaser, FZW, Kino Šiška, L'Aéronef, Melkweg, Musicbox, Palác Akropolis, Rockhal, Sala Apolo, Stodoła, VEGA, Village Underground.

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"