Institut Ramon LLull

La Biblioteca Pública de Toronto presenta Jordi Nopca i el seu llibre Puja a casa

Literatura.  Toronto, 03/05/2021

Què passa quan les esperances de tota una generació es veuen esborrades per les polítiques d'austeritat i l'atur? A la seva col.lecció de contes, Puja a casa, publicada en anglès com a Come On Up, Jordi Nopca, estrella literària ascendent, pinta amb un ritme expert un retrat col.lectiu de la Barcelona contemporània fustigada per la crisi econòmica i política.




Els contes, escrits amb un sentit de l'humor moltes vegades absurd, ofereixen una mirada captivadora a la vida diaria de parelles, famílies i veïns que viuen la nova normalitat del segle XXI. Un marit pretén venjar-se de la seva dona mentre persegueixen l'autor Peter Stamm. Un cambrer en atur omple els seus dies buits entafonant plàtans dintre dels tubs d'escapament de cotxes aparcats. Un ritual misteriós, espiat per la finestra del veï, ressuscita esperits mortífers.

Jordi Nopca conversarà amb Dimitri Nasrallah sobre la seva col.lecció de contes Puja a casa / Come on Up i sobre la tumultuosa vida que retrata entre un passat sense resoldre i un futur incert.

Jordi Nopca és l'autor de dues novel.les i de la col.lecció de contes Puja a casa (L'Altra Editorial). Culture Trip el va destacar com a "escriptor català novell per no perdre de la vista". Els seus llibres han rebut els premis Proa i Documenta. Nopca és també periodista galardonat. Té obra publicada a Time Out Barcelona i Words Without Borders. Nascut a Barcelona en 1983, és l'editor del diari Ara i el seu suplement literari Ara Llegim. 

La foto de l'autor per Violeta Gumà.

Puja a casa, traduït a l'anglès com a Come On Up per Mara Faye Lethem, és el seu primer llibre de ficció publicat en anglès per Bellevue Literary Press

 

 

Jordi Nopca: Come on Up, Tales of Barcelona

En anglès.

Divendres, 28 de maig de 2021

12:00pm EST - 18h CET

Registra't aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"