Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria per les estades lingüístiques en territoris de parla catalana

Llengua.  20/04/2021




L'Institut Ramon Llull organitza, conjuntament o amb la col·laboració d'altres institucions, estades de formació lingüística i cultural pensades per millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l'exterior per mitjà de cursos, conferències, visites i activitats complementàries.

A causa de la crisi sanitària generada per la malaltia de la Covid-19, el Campus universitari de la llengua catalana, l’Estada lingüística d’estiu a València i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears es duran a terme en format virtual. Una manera original i diferent de descobrir Andorra, Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià i una manera de facilitar la participació a les estades dels estudiants.

Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les tres propostes formatives, el Campus universitari de la llengua catalana, l'Estada lingüística d'estiu a les Illes Balears o bé l'Estada lingüística d'estiu a València.

En el cas que hi hagi places disponibles en alguna de les estades, l’Institut Ramon Llull es reserva el dret d’oferir-les a les persones que estiguin a la llista de reserva, sempre d’acord amb l’ordre d’arribada de les sol·licituds d’inscripció a l’Institut i la limitació de participants d’una mateixa universitat o país.

Més, informació, dates i formulars d'inscripció aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"