Institut Ramon LLull

V Jornades Multilingües de Formació del Professorat

Llengua.  Barcelona, 24/04/2021

L'EIM de la Universitat de Barcelona celebra la cinquena edició de les Jornades Multilingües de Formació del Professorat que tenen lloc el dissabte 24 d'abril en format digital. 




La jornada constarà de dues sessions plenàries i 12 xerrades i tallers en sis idiomes diferents (català, anglès, francès, alemany, italià i espanyol) i es durà a terme mitjançant la plataforma Zoom. Entre els ponents hi participen Scott Thornbury (The New School, New York), el Dr. Jaume Batlle (Universitat de Barcelona), Bego Montmany (Universitat de Barcelona) i la Dra. Marilisa Birello (Universitat Autònoma de Barcelona). Una oportunitat única per a compartir idees i experiències amb professors de diferents idiomes.

Per a més informació, cliqueu aquí

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"