Institut Ramon LLull

Liverpool, Manchester i Sheffield connectades amb Barcelona

Llengua.  REGNE UNIT, 15/04/2021

Per tercer any consecutiu, els estudiants de català de The University of Sheffield tenen l’oportunitat de practicar i millorar l’idioma gràcies a un intercanvi lingüístic amb alumnes de la Universitat de Barcelona (UB). 




Enguany, a més, tenim la sort que l’alumnat de català de University of Liverpool i University of Manchester també participen en aquesta activitat. Així doncs, fins a 26 estudiants britànics van començar a parlar amb les seves parelles lingüístiques a començaments de març, unes sessions que tindran continuïtat fins al mes de maig. I, si ells volen, les podran continuar per sempre! De fet, una estudiant de Sheffield que està a Barcelona d’Erasmus ha aprofitat per conèixer en persona a qui va ser la seva parella lingüística en una edició anterior!

 

Aquestes trobades permeten una immersió a la llengua, però també a la cultura, d’una forma més informal. El projecte té molt bona rebuda per part dels alumnes, tant dels britànics, com dels catalans. 

 

Com és obvi, el tema estrella de les trobades és la pandèmia i com els respectius països hi estan responent. Tanmateix, les trobades també serveixen per explicar-se aficions i tradicions. Fins i tot, hi ha estudiants que es preparen presentacions en Power Point abans de les trobades en línia per ensenyar on viuen i què es pot visitar a la zona. 

 

I és que poder parlar la llengua que estudies així com indagar encara més en la seva cultura amb persones natives és una experiència inigualable.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"