Institut Ramon LLull

Local Stories, Global Writers

Literatura.  Barcelona, 29/04/2021

El Llull organitza un webinar dedicat als Catalan Modern Classics per a editors internacionals.




Enguany, degut a la crisi sanitària, l’assistència presencial a fires internacionals del llibre ha estat substituïda per trobades virtuals amb editors i agents internacionals. És per això que el Llull s’ha adaptat a les noves condicions i organitza un programa de reunions en línia en el marc de les fires i, a més a més, programa webinars temàtics per a col·lectius professionals concrets.

L'activitat inclou una conversa sobre els autors, combinada amb càpsules de vídeo enregistrades per altres editorials que comparteixen les seves experiències publicant clàssics moderns catalans i convertint-los en els seus més venuts. També es presentarà un breu decàleg de peculiaritats de la literatura catalana clàssica moderna.

Aquesta trobada contribueix a la creació d’una comunitat internacional d’editors de clàssics, i la intenció és tant donar a conèixer aquests autors a la comunitat d’editors de clàssics com presentar casos d’èxit per obrir un debat entre els editors internacionals.

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"