Institut Ramon LLull

V Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes

Llengua.  PERPINYÀ, 09/04/2021

Enguany, el congrés se celebrarà a Universitat de Perpinyà Via Domícia (UPVD). Presenteu les vostres propostes de comunicació abans del 30 d'abril




L'Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes vol posar a l’abast de l’investigador jove la possibilitat de donar a conéixer les seues recerques en el camp de la llengua i la literatura catalanes. Així mateix, alhora que fomenta la investigació, l’associació pretén promocionar el català més enllà del domini propi, a més de posar un punt d’unió entre tots els territoris del domini català.

Després de les edicions a la Universitat de València (2017), a la Universitat de Lleida (2018), a la Universitat de les Illes Balears (2019) i a la Universitat de Barcelona (2020), la celebració del V Congrés Internacional de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (V CIAJILLC) tindrà lloc a la Universitat de Perpinyà Via Domícia (UPVD), concretament a l’Institut Franco-Català Transfronterer (IFCT), a l’edifici Casa dels Països Catalans

Les dates de l’esdeveniment són el 21, 22 i 23 d’octubre de 2021, susceptibles de ser modificades atenent la situació de pandèmia. 

Contacte: ciajillcupvd@gmail.com

 

PARTICIPACIÓ

La llengua vehicular del congrés serà el català i, per això, s’atendran principalment les comunicacions en llengua catalana. També s’acceptaran comunicacions en altres llengües compartides o limítrofs amb el territori, com l’occità, entre altres llengües romàniques i internacionals.
Línies temàtiques:

  • Estudis literaris i culturals
  • Didàctica de la llengua, la literatura i la cultura catalanes i noves tecnologies
  • Estudis de lingüística
  • La llengua en el temps i en l’espai
  • Relacions transfrontereres: Catalunya (Nord i Sud) - Occitània - Andorra

Els participants rebran un certificat d’assistència i de comunicació. Per tal de poder participar-hi com a comunicant s’ha de complir en ALMENYS UN dels requisits següents:

  • Estar en possessió d’un grau o d’una llicenciatura des de no fa més de 10 anys
  • o ser estudiant de doctorat
  • o no superar els 5 anys des de la finalització de l’últim postgrau

Tota la informació a la primera circular (en català i occità)

PROPOSTES DE COMUNICACIÓ

Full de proposta de comunicació

Termini de presentació de propostes de comunicació: fins el 30 d’abril de 2021.

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"