Institut Ramon LLull

Pleibéricos organitza una trobada dedicada als Estudis Catalans

Llengua.  EN LÍNIA, 06/04/2021

La novena sessió de Pleibéricos (Presentación de Libros de Estudios Ibéricos Online) estarà dedicada als Estudis Catalans i tindrà lloc el proper 22 d’abril (dijous) a les 19 hores (CET) [18 hores Regne Unit].




Aquesta trobada virtual, en llengua catalana, comptarà amb Jesús Revelles (Universitat de les Illes Balears) com a co-moderador convidat.
També comptarà amb la participació dels autors/editors d’aquests quatre nous llibres sobre literatura i cultura catalana i relacions ibèriques:

  • Mercè Picornell. Sumar les restes: ruïnes i mals endreços en la cultura catalana postfranquista (UIB/Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2020).
  • Jaume Subirana. Construir con palabras. Escritores, literatura e identidad en Cataluña (Cátedra, 2018).
  • Eloi Grasset. La trama mortal. Pere Gimferrer y la política de la iteratura (1962-1975) (Renacimiento, 2020).
  • Dolors Poch / Jordi Julià (eds.). Escribir con dos voces. Bilingüismo, contacto idiomático y autotraducción en literaturas ibéricas (Publicacions de la Universitat de València, 2020).


La trobada finalitzarà amb una breu lectura de poemes (català/portuguès) de l’antologia bilingüe Resistir ao tempo. Antologia de poesia catalã (Assírio & Alvim, en premsa), a càrrec dels traductors Sion Serra Lopes, Rita Custódio i Àlex Tarradellas.

Podreu seguir la sessió en directe pel seu canal de YouTube: https://youtu.be/mKLgH1FeSTA
 

La trobada tindrà lloc el proper 22 d’abril a les 19 hores (CET) i es podrà seguir per Youtube

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"