Institut Ramon LLull

Harquitectes guanya la secció d’arquitectura del Premi d’Art de Berlín 2021

Arts.  Berlín, 26/03/2021

Harquiteces són David Lorente Ibañez, Josep Ricard Ulldemolins, Xavier Ros Majó i Roger Tudó Galí. L'any 2000 van fundar conjuntament el despatx d'arquitectura Harquitectes. “Al llarg de vint anys, Harquitectes ha creat una obra notable que s’integra harmònicament en la geografia variada de Catalunya, des dels densos centres urbans fins als extensos suburbis i pobles”, diu el comunicat del jurat sobre el Premi d’Art de Berlín.  




El Premi d'Art de Berlín de la Fundació Jubiläumsstiftung 1848/1948 és atorgat anualment per l'Acadèmia de les Arts en nom del Senat de Berlín. A més del Gran Premi d'Art, dotat amb 15.000 euros, les seccions individuals també atorguen un premi d'art dotat amb 5.000 euros cadascun. Enguany, el despatx d'arquitectura català Harquitectes ha estat distingit a la secció d'arquitectura. 

En el marc del lliurament del premi, és accessible en línia la conversa i conferència “Sobre el deure i el poder de l’arquitectura”, a càrrec de l’arquitecte Enrique Sobejano, membre de l’Acadèmia de les Arts, i jurat del premi.  

https://www.adk.de/de/programm/index.htm?we_objectID=62122

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"