Institut Ramon LLull

La Universitat de Cardiff i la Universitat de Bristol organitzen un taller de contacontes per a aprenents de català

Llengua.  BRISTOL, 17/03/2021

Dinamitzat per l'actriu mallorquina Francesca Vadell, l'esdeveniment convida als assistents a fer un viatge en el temps, concretament a l'any 1862, quan va néixer el mossèn Francesc Alcover.




La Universitat de Cardiff i la Universitat de Bristol, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, organitzaen un taller de contacontes per a aprenents de català. Dinamitzat per l'actriu mallorquina Francesca Vadell, l'esdeveniment convida als assistents a fer un viatge en el temps, concretament a l'any 1862, quan va néixer el mossèn Francesc  Alcover.

Aquesta figura emblemàtica de la cultura catalana, entre altres tasques, es va dedicar a recopilar rondalles. El taller té com a objectiu explicar alguna de les rondalles tradicionals de l'illa de Mallorca més conegudes, així com crear una rondalla totalment nova amb la participació de l'alumnat. Els seus suggeriments s'utilitzaran per anar teixint la història, presentar la figura del mossèn Alcover i el Diccionari català-valencià-balear. Al final del taller, amb la participació i imaginació de tots els assistents, es crearà una última rondalla (pot ser molt divertit!). 

L’esdeveniment va tenir lloc dijous 18 de març a les 18 (hora britànica). Aquí el podeu veure:

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"