Institut Ramon LLull

Convocatòria de residència artística a art3, Valence

Arts.  VALÈNCE, 06/03/2021

Homesession llança una convocatòria per la realització d’una residència artística a art3, Valence (França)

La convocatòria s’emmarca en un intercanvi entre art3 i Homesession i té per objectiu impulsar la mobilitat d’artistes i promoure el coneixement i la interacció entre els agents del sector artístic d’ambdós contextos. El programa d’intercanvi amb art3 es va iniciar el 2014. Des de llavors s’han beneficiat del projecte els artistes Lola González, Laura Llaneli, Julia Gorostidi, Juke James, Benjamin Collet, Antonin Horquin, Mario Santamaría, Joan Pallé, Adélaïde Feriot, Azahara Cerezo, Thierry Liegeois, Remy Dal Negro i Francisco Navarrete Sitja.




CONDICIONS GENERALS I DOCUMENTACIÓ

La convocatòria està destinada a artistes en actiu, residents (o que hagin realitzat els seus estudis superiors) a Catalunya. Els candidats entregaran un dossier pdf, en un sol arxiu, amb la informació següent:

  • Carta de motivació i objectius de la residència (màxim 600 paraules)
  • De 10 a 20 imatges de treballs recents, acompanyades de la corresponent ftxa tècnic
  • Currículum artístic i statement
  • Enllaços a pàgina web, vídeos i/o articles de premsa

 

CANDIDATURES

Les candidatures es tramitaran per e-mail amb l’assumpte: Candidatura art3 a: info@homesession.org Pes màxim de 4MB per dossier. Els dossiers que no compleixin el requisit de pes de l’arxiu o que no tinguin tota la informació requerida seran desestimats. Els dossiers poden ser enviats en català, castellà o anglès.

  • Data límit d’enviament de candidatures: 15 de abril de 2021
  • Resolució del jurat: 3 de maig de 2021
  • Duració de la residència: 2 mesos, octubre i novembre de 2021
  • L’artista seleccionat/da en aquesta convocatòria presentarà el seu treball o investigació a art3 en format expositiu.

 

DOTACIÓ

L’intercanvi cobreix l’allotjament a Valence en un apartament posat a disposició per art3. L’artista rebrà de part de Homesession, prèvia presentació de factura corresponent, un import de 1.800€ bruts en concepte d’honoraris i viatge + 200€ en concepte de budget de producció), a més rebrà 300€ per part d'art3 per a la producció. (TOTAL BECA 2.300€)

 

JURAT

Les candidatures seran revisades per una comissió formadaper membres de les organitzacions implicades: Sylvie Vojik (directora art3), Olivier Collet (codirector de Homesession). Els detalls de l’intercanvi es regulen mitjançant un conveni de col·laboració que es frmarà abans de començar la producció i que es regirà pel codi de bones pràctiques professionals vigent a Catalunya.

 

Organitzen: Homesession i art3

Col·laboren: Institut Ramon Llull i Régión Auvergne-Rhôn-Alpes

 

Homesession llança una convocatòria per la realització d’una residència artística a art3, Valence (França)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"