Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria del PEN Català per a una residència literària a Faberllull Olot

Coneixement.  Olot, 01/03/2021




El PEN Català, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i amb el suport de la Unió Europea, obre una convocatòria per a joves escriptors europeus emergents que vulguin participar en una residència literària a Faberllull Olot. Busquem escriptures que projectin una mirada crítica sobre la societat, que albirin escenaris de futur col·lectius i que reflexionin i experimentin al voltant de temes con el canvi climàtic, el gènere, la tecnologia, les migracions, la democràcia o la llibertat d’expressió, entre d’altres.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi. La residència s’organitzarà en dos blocs. Un bloc col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre el grup de residents i on es faran trobades amb diferents professionals del sector que serviran d’inspiració i de mentoria. I un altre bloc, en què cada resident podrà desenvolupar individualment el seu projecte literari.

Un dels resultats de la residència serà una publicació que inclourà traduccions de fragments de l’obra dels autors participants a l’anglès i al francès. Aquesta publicació es difondrà entre editorials europees amb l’objectiu de fomentar la seva traducció i publicació en altres llengües. A més, les persones seleccionades participaran en una gira de contactes amb traductors i editorials per donar-se a conèixer.

Pots presentar la teva candidatura fins al 31 de maig de 2021. Feu clic aquí per llegir tota la informació i obtenir el formulari de presentació de documents.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"