Institut Ramon LLull

El Llull participa a la segona edició del Festival of Hope

Literatura.  Barcelona, 22/02/2021

David Caño i Núria Martínez-Vernis intervenen al certamen en línia que organitza la plataforma internacional Versopolis.




Festival of Hope és un festival internacional en línia que vol posar en valor la poesia en aquests temps incerts per a la cultura i per als esdeveniments culturals en viu. El certamen és iniciativa de Versopolis, una plataforma que aplega 30 festivals de poesia europeus, i té per objectiu crear una oportunitat transnacional "única, on es pugui reflectir, dirigir, demostrar, poeticitzar, qüestionar i abordar l’esperança”.

El certamen, que es duu a terme del 21 de gener al 28 de febrer, celebra la seva segona edició sota el lema Speaking up! Després de l’èxit de la participació de l’any passat, amb un vídeo presentant la poesia catalana de la mà de Sebastià Portell, Odile Arqué, Maria Antònia Massanet i Pol Guasch, l’Institut Ramon Llull hi tornarà a participar aquest 2021.

Els poetes escollits aquest any són David Caño i Núria Martínez-Vernis, dos artistes que encaixen perfectament en la temàtica del festival per la seva poesia compromesa, crítica, i de transformació. El vídeo consistirà en una breu presentació de cada poeta seguida d’una lectura d’un màxim de set minuts.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"