Institut Ramon LLull

Lluís Prats participa al Hay Festival Cartagena

Literatura.  Cartagena, 28/01/2021

La mostra es durà a terme entre els dies 28 i 31 de gener en format digital.




Hay Festival és un festival literari i d’arts originari de la població Hay-On-Wye de Gal·les i es celebra anualment com una trobada entre escriptors, músics, cineastes i altres personalitats de l’escena internacional. El certamen és una de les marques més potents en el circuit de festivals literaris internacionals. Des de la seva matriu de Gal·les ha desenvolupat un estil propi i ha replicat el seu format en diferents ciutats d’arreu del món. El seu cartell inclou autors de gran rellevància internacional, així com una programació heterogènia que acull una gran diversitat de literatures.

Hay Festival organitza diferents edicions internacionals a diferents països. La mostra, és un dels esdeveniments literaris més importants d’Amèrica Llatina. Aquest festival permet la promoció directa de la literatura catalana entre els lectors llatinoamericans i complementa les accions realitzades a les fires del llibre de Guadalajara i de Buenos Aires.  

Enguany, a conseqüència del Covid19, el festival tindrà un format eminentment digital. Per això, l’Institut Ramon Llull i la direcció del festival es proposen organitzar un acte en format digital, que inclourà l’elaboració d’un vídeo pre-enregistrat en què Lluís Prats, autor de literatura catalana infantil i juvenil explicarà la seva obra i recorregut als seus lectors.

En l'edició de 2020 del Hay Festival Cartagena hi va participar l'autora catalana Marta Orriols

Lluís Prats

Lluís Prats, ha estat guardonat amb els premis més prestigiosos de la LIJ a Catalunya, també amb alguns reconeixements internacionals, com l'Strega Ragazzi de la Fira del Llibre de Bologna, i disposa d’un alt nombre de traduccions de les seves obres, inclosa la llengua espanyola per a mercats llatinoamericans, on alguns dels seus llibres compten amb distribució.

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"