Institut Ramon LLull

Les Hermanas Pico Hueso i el Colectivo Santísima Trinidad fan mentories artístiques a la Nau Ivanow

Arts.  Barcelona, 23/11/2020

La Nau Ivanow aposta per la recerca i el coneixement durant els processos de creació i per fer-los créixer ha desenvolupat un programa de mentories artístiques, complementari al servei de mentoria empresarial que ja ofereix la fàbrica de creació.




Les Mentories Artístiques són trobades entre les companyies residents de la Nau Ivanow i els seus creadors o creadores referents internacionals, amb l’objectiu de donar suport i impuls als seus projectes, ajudant-los així en el seu camí cap a la professionalització en l’àmbit artístic.

Les companyies que han sortit beneficiades amb aquestes Mentories Artístiques són:

Hermanas Pico Hueso

Mentor: Stefan Kaegi de la companyia alemanya Rimini Protokol

La companyia treballa en  l’experimentació i l’exploració tant de llenguatges, com de formats i espais. El procés de creació del proper espectacle esdevé a l’espai públic i es pretén investigar en la relació amb el públic. La companyia balear escull treballar amb la companyia berlinesa Rimini Protokoll per la proximitat que té amb la seva manera d’entendre el teatre com a fet transformador i indissociable de la realitat que vivim i per experimentar les infinites  formes i possibilitats del fet escènic.

Estudio La Santísima Trinidad

Mentor: Santiago Sierra

El seu projecte 'Tiranes Banderes', es pregunta sobre l’origen i la vigència de les banderes com a símbol i representació. Pel desenvolupament del projecte volen treballar amb l’artista visual madrileny format a Hamburg,  Santiago Sierra.

Les mentories artístiques havien de ser presencials, però a causa de la COVID-19, es faran de forma digital.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"