Institut Ramon LLull

Eduard Escoffet guanya el Premi Goethe al ZEBRA Poetry Film Festival

Literatura.  Berlín, 20/11/2020

El certamen, que presenta les millors pel·lícules de poesia a nivell internacional i es realitza del 19 al 22 de novembre en línia, ha inclòs al programa el curtmetratge “Cos endins”, amb participació del poeta català. La pel·lícula va néixer l’any 2019 en col·laboració amb el director italià Gianluca Abbate.




Eduard Escoffet ha guanyat el Premi Goethe al ZEBRA Poetry Film Festival, que es realitza del 19 al 22 de novembre en línia. El certamen ha programat el curtmetratge “Cos endins”, que compta amb la participació del poeta català. L'obra va néixer l’any 2019 en col·laboració amb el director italià Gianluca Abbate.

Al curtmetratge, Escoffet recita uns poemes que ens transporten a diferents espais de la ciutat italiana de Matera, en una peça de nou minuts de realitat virtual i amb perspectives de 360 graus. Els espectadors experimenten un viatge per les diferents escales de l'espai, des d’atraccions turístiques al centre de la ciutat fins a l’interior del propi cos.

Cos endins s'ha presentat a la categoria IV –"La dignitat de l’ésser humà"– i es podrà veure del 21 de novembre al 21 de desembre per la plataforma Vimeo.

 

ZEBRA Poetry Film Festival

El festival de cinema de poesia ZEBRA presenta un concurs internacional de les millors pel·lícules de poesia i un programa de cinema i poesia dedicat al Canadà/Quebec.

Del 19 al 22 de novembre s’han programat les pel·lícules en concurs i els films dedicats al focus així com lectures i recitals. També hi ha un programa infantil i juvenil que es projectarà en col·laboració amb diferents escoles de Berlín. Hi haurà una classe magistral amb Tom Konyves, que es farà a través de Zoom.

L’accés al festival es podrà fer a través de Vimeo on Demand per un import de 7,99€ i estarà disponible durant quatre setmanes. També hi ha un programa de lectures i d’altres activitats d’accés gratuït i lliure a través de Facebook, YouTube i la pàgina web de Haus für Poesie de Berlín (haus-fuer-poesie.org)

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"