Institut Ramon LLull

Gran increment de participació a les proves de certificació de català

Llengua.  BARCELONA, 20/11/2020

El dissabte 7 de novembre va començar el període de celebració d’exàmens de l’única convocatòria d’aquest any 2020 per l’avaluació i certificació de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic. Aquestes proves, organitzades per l’Institut Ramon Llull se celebren a 31 localitats diferents.




Els certificats de l’Institut Ramon Llull s’estructuren en cinc nivells i permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals. Aquests certificats són equivalents als que atorga la Generalitat de Catalunya, que reconeix l’Institut Ramon Llull com l’organisme certificador oficial de fora del domini lingüístic.

Enguany les proves tenen lloc a ciutats d’Alemanya, Argentina, Croàcia, Equador, Espanya, França, Hongria, Itàlia, Mèxic, Països Baixos, República Txeca, Brasil, Polònia, Regne Unit, Japó, i Rússia.

Els primers que van fer les proves van ser les persones que es van examinar del nivell bàsic i elemental (A2 i B1) el 7 de novembre; posteriorment es van examinar del nivell intermedi (B2) el 14 de novembre; i finalment el 21 s’examinen els nivells de suficiència i superior (C1i C2).

Aquest any les proves de la primera convocatòria s’han hagut de desplaçar al novembre a causa de l’estat d’alarma que es va declarar al maig. Per aquest motiu les dues convocatòries han coincidit aquest mes de novembre i el nombre d’examinands ha superat les 1.000 persones.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"