Institut Ramon LLull

Bel Olid imparteix una xerrada a la Universitat Philipps de Marburg

Llengua.  Marburg, 17/11/2020

L’escriptora i traductora Bel Olid farà la xerrada Llibres, per fer- se’n un búnquer o unes ales, en la qual parlarà sobre l’escriptura i la traducció al català com a dona queer.




Després d’estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona, Bel Olid va començar una carrera àmplia. Imparteix docència en aquesta universitat, escriu a diversos mitjans de comunicació i ha publicat diversos llibres. A més, des de 2015 és presidenta de l’Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

 

Entre d’altres, destaquen obres de narrativa infantil com Crida ben fort, Estela!, la novel·la Una terra solitària i les contes La mala reputació. El seu assaig Les heroïnes contraataquen. Models literaris contra l’universal masculí a la literatura infantil i juvenil va guanyar el Premi Rovelló d'assaig sobre literatura infantil i juvenil.

La xerrada tindrà lloc el dimarts, 24 de novembre 2020, a les 18h i es realitzarà en col·laboració amb la Universitat de Marburg.

 

La xerrada tindrà lloc el dimarts, 24 de novembre 2020, a les 18h 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"