Institut Ramon LLull

La Universitat de Frankfurt presentarà “La mort de Guillem”

Cinema.  Frankfurt , 17/11/2020

La Universitat de Frankfurt presentarà la pel·lícula “La mort de Guillem”, el dia 26 de novembre, a les 18 hores. També s’ha organitzat una xerrada via Zoom amb el director de la pel·lícula, Carlos Marqués-Marcet, i els guionistes Roger Danès i Alfred Pérez Fargas.




Sinopsi

L'11 d'abril de 1993 Guillem Agulló, un noi de divuit anys, antifeixista i nacionalista, és assassinat d'una punyalada al cor per un grup d'extrema dreta. Destrossats, Guillem i Carme, els seus pares, lluitaran perquè no es tergiversi la mort del seu fill, perquè no la considerin una mera baralla entre bandes i es converteixi en una icona de violència feixista. El camí, ple d'entrebancs, amenaces i guerra bruta mediàtica, estarà a punt d'ensorrar la família.

 

"La mort de Guillem" 

26 de novembre, a les 18 hores

Amb el director de la pel·lícula, Carlos Marqués-Marcet, i els seus guionistes Roger Danès i Alfred Pérez Fargas.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"