Institut Ramon LLull

Quatre produccions catalanes seran al festival Amplify! del Regne Unit

Cinema.  Barcelona, 05/11/2020

'La innocència', 'Las Niñas', 'My Mexican Bretzel' i 'Keith Haring 1989 Barcelona' formen part de la programació del nou certamen de cinema que neix de la unió dels festivals de Bath, Brighton (Cinecity), Cambridge i Cornwall. S'emetrà en línia del 6 al 22 de novembre.




AMPLIFY! Film Festival és la col·laboració més ambiciosa entre festivals de cinema del Regne Unit mai realitzada i presenta un programa de pel·lícules molt divers, comissariat per quatre festivals de prestigi i llarga trajectòria com els de Bath, Brighton (Cinecity), Cambridge i Cornwall. La programació, que s'emetrà en línia del 6 al 22 de novembre, compta amb un públic potencial de milions de persones i arriba amb la singularitat que el 50% de les obres programades són dirigides per dones.

L’esdeveniment reuneix en un sol certamen més de 100 anys d’experiència en festivals de cinema i té com a gran objectiu amplificar les veus d’alguns dels creadors més singulars del Regne Unit i d’arreu del món. El programa complet consta de la projecció de pel·lícules, cinefòrums, classes magistrals i esdeveniments del sector.

 

Camera Catalonia, un referent consolidat al Regne Unit

Des de 2011, Camera Catalonia ha estat un dels punts importants i més populars del Cambridge Film Festival. Allà s'hi presenten noves veus de la cinematografia catalana o bé les darreres obres de directors de prestigi amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Aquest any, la col·laboració arriba també a AMPLIFY!, que inclou una selecció de noves pel·lícules catalanes com La Innocència (Lucia Alemany), Keith Haring 1989 Barcelona (Lulu Martorell i Roger La Puente), My Mexican Bretzel (Nuria Giménez) i Las Niñas (Pilar Palomero). En sintonia amb l’essència del festival, totes les pel·lícules seleccionades estan dirigides o codirigides per dones.

 

Programació catalana AMPLIFY!

La Innocència (The Innocence) (Lucia Alemany)
Dilluns 9 / Diumenge 22

Keith Haring 1989 Barcelona (Lulu Martorell, Roger La Puente)
Dilluns 16 / Diumenge 22

My Mexican Bretzel (Nuria Giménez)
Dilluns 9 / Diumenge 22

Las Niñas (Schoolgirls) (Pilar Palomero)
Dijous 10 / Dilluns 16

 

Consulta aquí el programa complet

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"