Institut Ramon LLull

Xavier Bobés parla sobre “Art i Cos” en el marc del festival internacional Theater der Dinge

Escèniques.  Berlin , 04/11/2020

El Festival internacional Theater der Dinge es fa aquest any, del 3 al 9 de novembre, en línia a causa de la pandèmia de la COVID-19. El festival, que s’havia de celebrar a la Schaubude, ha transformat part del seu programa en digital per mantenir la seva cita anual. El programa inclou, entre d’altres, una discussió sobre el focus temàtic del festival “Art i Cos”, que se celebrarà el 8 de novembre i que comptarà amb la participació de Xavier Bobés.   




Com inventen els artistes cossos nous? Com afectes les imatges socials del cos al teatre? Quin tipus de cos artificial ens agradaria en la realitat? Beate Absalon i Sebastian Köthe discuteixen sobre aquestes i d’altres qüestions amb els artistes del festival. A la primera part de la xerrada hi intervindran Friederike Schmidt-Colinet i Robert Läßig (The Schaubies) i Iris Meinhard (Meinhard & Krauss), que parlaran sobre “Robots i Algoritmes”. Al segon bloc, hi participaran Nina Malotta & Samuel Hof (O-Team) i Xavier Bobés que exposaran la seva aproximació artística al tema “`Èxtasi i objectivació”   

En el marc del festival s’havia d’estrenar a Alemanya “Corpus” la darrera producció del català Xavier Bobes, però a causa de l’emergència sanitària i les noves mesures dictades pel Senat de Berlín l’estrena s’ha posposat.   

La inscripció al Panel en línia es pot fer a ticket@schaubude.berlin fins el 07.11.2020.    

L’activitat és gratuïta.   

El dia de l’esdeveniment es rebrà un enllaç d’accés a la xerrada per correu electrònic. Per participar-hi cal el programa Zoom.   

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"