Institut Ramon LLull

El quartet de saxos Kebyart Ensemble debuten al Konzerthaus Berlin

Música.  Berlin, 26/10/2020

El proper dimecres 28 d’octubre a les 14.00 hores el quartet de saxos Kebyart Ensemble format per Pere Méndez, saxo soprano; Víctor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor i Daniel Miguel, saxo baríton participarà per primera vegada al Konzerthaus Berlin dins del cicle Espresso-Konzerte. 




En aquest concert de 45 minuts, en una de les sales més prestigioses d’Europa, presentaran el següent programa:

Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Quartet Op.14 No.1 in F major(1798/1801) - (from Piano Sonata Op.14 No. 1) - Arrangement by Kebyart Ensemble
I. Allegro
II. Allegretto
III. Rondo. Allegro comodo

Péter Eötvös (1944) - Lectures différentes (2014)

I. Scène 1/A
II. Scène 1/B lecture différente
III. Scène 2/A
IV. Scène 2/B lecture différente

David Maslanka (1943-2017) - Recitation Book (2006)
I. Broken Heart: Meditation on the chorale melody Der du bist drei in einigkeit (You who are three in one)
II. Prelude/Chorale: Meditation on the chorale melody Jesu meine Freude (Jesus my joy)
III. Ecco, morirò dunque (Look! My Death is Near!) – Carlo Gesualdo (1596)
V. Fanfare/Variations on the chorale melody Durch Adams Fall (Through Adam’s fall)

Després d’anunciar que la temporada 2021-2022 el Kebyart seran artistes ECHO Rising Stars, el quartet continuen amb els concerts previstos a Catalunya, Sant Joan de Vilatorrada i Auditori Josep Carreras de Vilaseca i Suïssa.

Kebyart Enseble

Nascut a Barcelona l’any 2014, Kebyart Ensemble és una de les agrupacions més prometedores de l’escena musical actual. Aquests quatre músics plens de talent comparteixen una passió infinita per la música de cambra i el desig de fer bufar nous aires en la forma de transmetre la música clàssica. El seu afany per a transformar les seves actuacions en una experiència singular resulta en una posada en escena enèrgica i dinàmica, lloada pel públic i per la crítica especialitzada. La signatura inconfusible de Kebyart es reflecteix en una visió creativa del repertori construïda al voltant de tres eixos: la literatura original, el compromís amb la nova creació i els arranjaments propis d’un ampli ventall d’estils.

La seva carrera ha despertat l'interès de les principals sales de concerts europees i, en conseqüència, han estat seleccionats com ECHO Rising Stars per a la temporada 2021-22. Aquest reconeixement cristal·litzarà en el seu debut a una vintena d’auditoris i festivals com el Concertgebouw d’Amsterdam, la Elbphilharmonie d’Hamburg, el Musikverein de Viena, la Philharmonie de París, el Festspielhaus Baden-Baden… A més, han realitzat gires per països de tota Europa i Àsia, essent programats a Wigmore Hall, Konzerthaus Berlin, StadtCasino Basel, Schubertíada Vilabertran, Palau de la Música Catalana o L’Auditori, entre molts d’altres.

Les seves interpretacions els han portat a guanyar alguns dels premis europeus més remarcables a nivell de música de cambra. Entre ells, l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition (Suïssa), l’International Franz Cibulka Competition (Àustria), i dos dels concursos més importants del seu país: el Primer Palau, organitzat pel Palau de la Música Catalana, i el prestigiós Premi BBVA de Música. Així mateix, des de 2018 són un dels grups integrants de la European Chamber Music Academy (ECMA).

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"