Institut Ramon LLull

Maria Sevilla participa al 24è Africa Poetry Festival de Sud-àfrica

Literatura.  BARCELONA, 12/10/2020

Del 12 al 17 d’octubre té lloc la 24a edició del certamen africà, que enguany se celebra en línia.




La poeta catalana Maria Sevilla és una de les poetes internacionals que participen aquest 2020 a l’Africa Poetry Festival de Sud-àfrica. La mostra, presentada pel Centre for Creative Arts de la Universitat de Kwazulu-Natal, prepara l'escena per mostrar la millor poesia sud-africana i també la de tot el món. Com cada any, promet ser una experiència enriquidora amb una barreja de diferents poetes, locals i internacionals.

Aquest any, i per primer cop en la història del certamen, s’ha adaptat tot el programa en format virtual. A la programació hi trobem Maria Sevilla, que hi participa amb un vídeo produït per l’Institut Ramon Llull. És autora de les obres Dents de polpa (AdiA Edicions, 2015, Premi Miquel Bauçà), Kalàixnikov (Món de Llibres, 2017) i la plaquette if true: false; else: true (Editorial Fonoll, 2020, guanyadora del premi Carles Hac Mor).

La badalonina compartirà programa amb alguns dels poetes sud-africans més destacats com el poeta, dramaturg i director teatral Koleka Putuma o el guanyador del Poetry Africa Slam Jam de 2019 Tory Saint.

És el quart any que el Llull col·labora amb el Festival. En edicions anteriors van comptar amb la presència d'Eduard Escoffet, Míriam Cano i Guillem Gavaldà. Gràcies a la participació de Gavaldà l'any 2019, enguany serà present al Festival Lagos a finals d'octubre.

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"