Institut Ramon LLull

Marta Orriols participa al Festival Internacional d'Autors de Toronto

Literatura.  CANADÀ, 29/09/2020

L'autora catalana serà al TIFA juntament amb John Elizabeth Stintzi. La mostra tindrà lloc del 22 d'octubre a l'1 de novembre.




El Festival Internacional d’Autors de Toronto (TIFA) és un dels certàmens més grans i amb més recorregut del Canadà que enguany celebra la seva 41a edició. S'ha programat una àmplia gamma de continguts virtuals gratuïts on s'hi expliquen històries, es connecten comunitats i, també, es generen debats sobre l'estat actual del sector literari al món. TIFA reunirà tot el públic per conèixer autors, artistes, músics, intèrprets i pensadors a través de converses en directe, lectures de vídeo, podcasts, aplicacions interactives i tallers, entre altres. 

Aquest any s’han presentat diversos projectes nous que inclouen esdeveniments multilingües, com TIFA Kids!, una sèrie de converses crítiques sobre els fets que configuren el nostre món actual. També classes magistrals d’escriptura creativa i un seguit d’aplicacions digitals i actuacions virtuals. El programa també compta amb la participació de 200 contacontes de Canadà i de tot el món, inclosos Mèxic, Brasil, Espanya, Itàlia, Alemanya, Austràlia, Nova Zelanda, Portugal, Japó, Regne Unit i EUA.

L’Institut Ramon Llull col·labora amb el TIFA des de fa anys, creant una oportunitat única perquè els escriptors catalans presentin la seva obra al públic i als editors canadencs. L'any 2015, el TIFA i el Llull van organitzar conjuntament un focus dedicat a la literatura catalana, amb vuit autors catalans contemporanis. L’autora catalana convidada al Festival d'enguany és Marta Orriols, coincidint amb la promoció de l’edició en anglès de la seva novel·la Aprendre a parlar amb les plantes, la història d’una jove neonatòloga la parella de la qual mor en un accident. Va ser traduïda per Mara Faye Lethem i publicat per Pushkin Press (Learning to Talk to Plants, 2020). Conversarà amb John Elizabeth Stintzi un escriptor i poeta canadenc no binari.

 

 

 

 

The Toronto International Festival of Authors (TIFA)

Del 22 d'octubre a l'1 de novembre, 2020

Les inscripcions s'obre el dimarts 29 de setembre

 

Unpacking Grief: Marta Orriols & John Elizabeth Stintzi

23 d'octubre, 2020 a les 6:00pm EST

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"