Institut Ramon LLull

Comença la segona edició del cicle de tardor 'Cinema Lliure a la Biblioteca'

Cinema.  01/10/2020

Durant els mesos d’octubre i novembre es durà a terme una mostra de cinema independent a diverses biblioteques d’Occitània, Catalunya i les Illes Balears




Cinema Lliure a la Biblioteca és un cicle on es projecten documentals de qualitat, de franc i produïts a casa nostra. El seu propòsit és mostrar l’audiovisual català aquí i al món i també poder-ho veure en un espai alternatiu i diferent. El plantejament permet que aquests documentals tinguin una sortida –tan nacional com internacional- fora del circuit comercial, reforçant-ne la seva difusió.

Aquest projecte està organitzat per la productora MagoProduction juntament amb l’APAIB (Associació de Producctors Audiovisuals de les Illes Balears, Godó Films i el suport de l’Institut Ramon Llull.

La proposta de programació pel primer cicle (hivern) la podeu consultar aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"